Digitaltryk
Hos Vendia Grafisk tilbyder vi den nyeste digitale trykteknologi fra Xerox® – nemlig med vores Xerox® Iridesse® 6-favet produktionsprinter.

Xerox® Iridesse® giver mulighed for traditionelt 4-farvet tryk kombineret med metallisk guld, metallisk sølv, flouroscerende Pink, hvid dækfarve eller klar effektlak. Dette giver nogle helt fantastiske muligheder og dine tryksager får tilført helt ny “wow”-effekt, der tidligere ikke har været mulige!
Nedenfor kan du bl.a. se en video hvor nogle af effekterne bliver præsenteret.

Med vores Xerox® Iridesse® digitale produktionsmaskine, får du farvetryk i en kvalitet, der lever op til – og i visse tilfælde overgår – traditionelt offset-tryk.

Formater
Maskinen har et maksimalt printerformat på 1200 x 330 mm. Bemærk: Der findes et meget begrænset papirudvalg i dette max-format.

Foruden de traditionelle printopgaver tilbyder vi en række særlige ydelser inden for print som f.eks. variabel datahåndtering af billeder og tekst.

Metallisk effekt
Vores Xerox® Iridesse® kan printe guld- og sølv-farve med rigtig metallisk effekt, da der er fysisk metalpulver i toneren. Dette giver helt unikke muligheder for fantastiske effekter i din tryksag.

Pantone-farver
Ved hjælp af vores pink specialfarve, har vi nu i vid udstrækning mulighed for, at printe “ægte” pantone-farver. Pink indgår i en traditionel CMYK-blanding (defineret i Adobe Indesign), som en femte farve, der derved skaber et farverum og en dækning, som ikke tidligere har været muligt i en almindelig digital printer.

Pantone 165 vist som almindelig CMYK, og som specialfarve

C = 0%
M = 67%
Y = 100%
K = 0%

Pink = 0%

C = 0%
M = 5%
Y = 100%
K = 10%

Pink = 92%

Sølv brugt til metalliske farver

Guld brugt til metalliske farver

Pink brugt som effektfarve

Guld, sølv og pink i dækkende farver

Xerox® Iridesse® effekt-teaser:

Præsentation af Xerox® Iridesse®

Sådan designer du med metalliske farver i Adobe Indesign:

Del denne side...

Lad os være kreative sammen!

Send en forespørgsel, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

    KONTAKT OS DIREKTE PÅ TELEFON:
    MORTEN 22 85 45 00
    RENÉ 93 39 45 00