Scanning

Scanning af storformat, som f.eks. byggetegninger…

Med vores nye Colortrac storformat-scanner, har vi nu mulighed for at hjælpe vore kunder med indscanning og digitalisering af store print, som f.eks. byggetegninger, plakater o.s.v.
Filer kan leveres i alle gængse formater (pdf, jpg, tif m.fl.).

Specifikationer:
Max bredde: 36″ (91,4 cm)
Max opløsning: 1200 dpi
Max tykkelse på medie: 2 mm

Scanninger op til A3+ og i meget høj kvalitet….

For at kunne håndtere og scanne store originaler, så som gamle udskrifter, papirbilleder, tekstiler eller høje emner, kræver det en oversize 13×18 tommer (33×46 cm) scanner. Til denne opgave har en Fuji Lanovia flatbedscanner C-550. scanner til at håndtere størrelsen af ​​udskrifter og billeder, der findes i museer eller forskningsinstitutioner som botaniske haver eller zoologiske haver.

Gamle negativer og især gamle lysbilleder mister deres farve hvert år. Du kan scanne de gamle slides, udskrifter og negativer og redde de originale farver med den farve software, der er tilgængelig for den bedre klasse af scannere. Selv tekstil vil miste sine farver i sidste ende. Men når du digitaliserer billedet, bliver farverne permanent bevaret i digitalt format.

Hvis du står og har brug for hjælp til til at forbedre og forevige dine gamle billeder med mere, skal bare kontakte René eller tag telefonen 93394500 og få en snak med ham. Så er jeg sikker på at vi kan løse opgaven for dig.

Del denne side...

Lad os være kreative sammen!

Send en forespørgsel, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

    KONTAKT OS DIREKTE PÅ TELEFON:
    MORTEN 22 85 45 00
    RENÉ 93 39 45 00