Kvalitetskontrol

Hos Vendia Grafisk er kvalitetskontrol en dyd!

Kontrol af filer
Kvalitetskontrollen er hele forudsætningen for det arbejde, vi leverer, og du kan altid have tiltro til, at vi sikrer og kontrollerer kvaliteten fra start til slut i arbejdsprocessen. Vi er aldrig længere væk end en telefonopringning, og vi vil til enhver tid kontakte dig, hvis vi er det mindste i tvivl om dine ønsker i forhold til opgaveløsningen. Du kommer aldrig til at opleve, at du afleverer din fil hos os, hvorefter vi bare ukritisk trykker på knappen og sætter maskinerne i gang med at arbejde.

Farvestyring – CMI
Farver og billeder skal stå 100 procent skarpe i det produkt, som vi ender med at levere til dig. Derfor har vi en meget høj grad af kvalitetskontrol i forhold til farvestyring, og du kommer til at opleve farverne gengivet helt korrekt. Både i forholdet mellem original og tryk men også fra gang til gang.

Får du trykt en folder hos os i én måned og kommer igen måneden efter og beder om et nyt oplag, bliver farverve præcis de samme – anden som første gang. Det sørger vores avancerede udstyr for, så du får det allerbedste resultat, der er ens fra gang til gang.

Billedkvalitet
Vi tjekker dine billeder, inden vi trykker, og skulle det ske, at et eller flere billeder er lavopløste, kontakter vi dig og spørger, om vi skal hjælpe med at finde et alternativ. Vi lukker aldrig bare øjnene og trykker på knappen.

Den nyeste software
Vores software-løsninger er altid de nyeste. Dem investerer vi meget i og lægger stor vægt på, så du altid får den bedste service og kan føle dig helt tryg i forhold til opgaveløsningen.

Del denne side...

Lad os være kreative sammen!

Send en forespørgsel, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

    KONTAKT OS DIREKTE PÅ TELEFON:
    MORTEN 22 85 45 00
    RENÉ 93 39 45 00