Omslagsmapper

Omslagsmapper- eller tilbudsmapper
Har du vigtige dokumenter eller tilbud evt. med flere bilag, som skal præsenteres for en kunde eller forretningsforbindelse, så er det altid en god ide, at præsentere materialet på en ordentlig måde.
Det kan du gøre ved at designe dine egne omslagsmapper/tilbudsmapper. De kan laves i flere forskellige formater, så de passer lige netop til dit behov og det antal sider, som mappen skal kunne indeholde.

​Nogle har 5 mm ryg og dermed plads til mange papirer, andre har visitkort holder i enten sideflap eller bundflap. Der er desuden forskellige lukkemekanismer på de forskellige stanseforme.
​Når du skal lave trykfiler til en omslagsmappe,er det vigtigt at du har downloaded og brugt en af vores stanseforme. Vejledningen er her til højre.

​Omslagsmapper laves som standard på 350 gram silk.
Silk er en bestrøget papirkvalitet med en silkeagtig overflade, som er særligt velegnet til 4-farvet billedtryk.

​Overfladebehandling
Der er også mulighed for at vælge flere forskellige overflade behandlinger, som forstærker tryksagen og giver en flot finish.
Det kunne ex være kachering, foliepræg og prægning af logo m.m.

Du er meget velkommen til at kontakte os for uddybende information. Skriv til Morten Jakobsen på mail morten@vendia.dk eller ring på 22854500

Del denne side...

Lad os være kreative sammen!

Send en forespørgsel, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

    KONTAKT OS DIREKTE PÅ TELEFON:
    MORTEN 22 85 45 00
    RENÉ 93 39 45 00