Offset tryk

En perfekt tryksag er en kombination af flere faktorer: Valg af den rigtige papirkvalitet. De bedste trykmaskiner. Og den nødvendige erfaring og faglighed hos de medarbejdere, der betjener dem. Hos Vendia Grafisk får du hele pakken.

Vi har valgt at benytte os af underleverandører på offsettryk. Da udviklingen i vores fag sker i raketfart, har vi valgt at satse inhouse på det bedste digitale udstyr. Vores samarbejdspartnere producerer i 3-holdsskift på nogle af verdens mest avancerede trykmaskiner. Det giver os maksimal fleksibilitet. Derfor kan vi altid køre din tryksag på netop den maskine, der egner sig bedst til opgaven.

Maskiner
I helarksformatet 75 x 105 cm kører vore underleverandører på de nyeste Heidelberg Speedmaster 5 og 8 trykværker. Vi påfører selvfølgelig vandlak på i samme trykgang. Farverne måles konstant under trykningen, hvilket giver en højere og mere stabil kvalitet og mindre makulatur.

I halvarksformatet 52 x 74 cm råder vore underleverandører over avancerede 5-farve Heidelberg-maskiner med vandlak.

CTP
Alle trykopgaver køres som computer-to-plate. Dermed sparer du omkostningen og tidsforbruget til fremstilling af trykfilm.

Del denne side...

Lad os være kreative sammen!

Send en forespørgsel, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

    KONTAKT OS DIREKTE PÅ TELEFON:
    MORTEN 22 85 45 00
    RENÉ 93 39 45 00