Digitaltryk
Hos Vendia tilbyder vi den nyeste digitale trykteknologi fra Xerox. Resultatet er levende farver og skarp sort/hvid kontrast – uanset om vi udskriver simpel tekst eller mere komplekse emner som produktblade, bøger, brochurer, postkort, flyers og nyhedsbreve.

Vores digitaltryk afdeling er ideelle til tryksager i små oplag, eller når du skal bruge en hurtig turnaround. Vi har samtidig udstyret til at håndtere mange forskellige papirformater og gramvægte, og vi kan desuden tilbyde efterbehandling, hvor de færdige publikationer bliver enten klammehæftet eller limbunden, fx manualer, bøger, rapporter eller hæfter.

Vi løser alle typer printopgaver både hurtigt og fleksibelt.

Øg effekten med farver
Vil du maksimere responsen på dine printede tryksager, kan det betale sig at arbejde med farver. Undersøgelser har således vist, at brugen af farver kan øge virkningen med op til 15 % i forhold til sort/hvid. Med vores Xerox Igen 4 digitaltrykmaskine, får du farvetryk hurtigt og billigt og i en kvalitet, der lever op til offset.

Spørg Morten eller René, og lad os sammen med dig finde den trykmetode, der passer bedst til dit projekt og budget. Vi rådgiver dig også gerne om design, formater og valg af papir.

Formater
Vi kan printe formater op til (660 x 364 mm) på papir op til 400 gram.

Foruden de traditionelle printopgaver tilbyder vi en række særlige ydelser inden for print som f.eks. variabel datahåndtering af billeder og tekst.

Del denne side...

Lad os være kreative sammen!

Send en forespørgsel, så vender vi tilbage hurtigst muligt.