Visitkort i luksuskvalitet
– bestil dem hos os

Visitkort er ikke til at undvære, når man skal ud og repræsentere sig selv eller sit firma. Hos Vendia Grafisk trykker vi året rundt tusindvis af visitkort. Både til større kædebutikker og den lokale håndværker.

Visitkort trykkes enten med tryk på blot 1 side – eller visitkort med tryk på begge sider / 2 sider. Alle visitkort trykkes på lækkert 350g papir silk. som standard.

Visitkort udenfor standardmål – altså i skæve formater

På vores trykmaskine er 85×55 mm defineret som standardformatet på et visitkort. Det betyder, at vi kan køre den mest effektive trykproces, når du leverer et job i 85×55 mm.

Sommetider har man jo lyst til (eller brug for) at springe standarderne, og skal du bruge et visitkort i skæve formater, er her selvfølgelig også hjælp at hente.

Ønsker du pris på et visitkort i et skævt format, kan du kontakte Morten Jakobsen på mail morten@vendia.dk eller 22854500, så vejleder han dig også med det.

Visitkort på det papir du ønsker

Vores lagerhylder bugner af papir, og det vi ikke selv har, har vores leverandør. Så har du særlige ønsker til papiret, dine visitkort skal trykkes på, kan vi også hjælpe dig med det.

Struktureret papir, som fx det populære klassiske Conqueror eller det rustikke og moderne kvist papir, kan vi også printe på. I tip-top kvalitet. Selvom du ønsker ganske få visitkort.

Hvis ønsket går på tryk med guld eller sølvfolie eller sågar med prægning,  er det også en mulighed til dine visitkort.

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig for yderligere information og vejledning. Det er vigtig vi finder den rette løsning netop til dig.

Del denne side...

Lad os være kreative sammen!

Send en forespørgsel, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

    KONTAKT OS DIREKTE PÅ TELEFON:
    MORTEN 22 85 45 00
    RENÉ 93 39 45 00