Få kuverter med hurtig levering – til en fornuftig pris

Nu er det muligt at få trykt kuverter til en fornuftigt pris – selv når du kun har behov for helt ned til 100 kuverter.

Ved digitaltrykte kuverter, kan vi ikke trykke til kant, der skal minimum være 5 mm luft hele vejen rundt. Ønsker du tryk til kant? Så skal du blot tage minimum 500 stk.

Din grafik og logo på kuverten?
Har du et logo- eller ved du hvad der skal trykkes på kuverten, men har brug for hjælp til lave en PDF fil klar til tryk? Kontakt René rene@vendia.dk eller ring 93394500. Så kan I få en snak, om designet/opsætningen på din næste kuvert. Vi sender altid en uforpligtende pris, inden opgaven sættes i gang.

M65 kuverter med tryk
Passer til M65 format (1 A4 ark foldet 3 gange eller en 3-fløjet M65 folder). Vi har både M65 kuverter med rude og M65 kuverter uden rude.

M5 kuverter med tryk
Passer til A5 ark (en foldet A4 ark) M5 kuvert. M5 kuverten passer til 1-5 ark papir.

C5 + C4 maskinkuverter med tryk til maskinpakning
Maskinkuverterne har en fugtgummieret lim der aktiveres / klæber ved brug af vand, og en maskinkuvert kan kun pakkes maskinelt.
Pakning af kuverter i pakkemaskine, kan vi også hjælpe dig med

C5 maskinkuvert der en lille smule større en M5 kuvert. C5 maskinkuverterne hos os har klappen på den lange led. C4 maskinkuvert har derimod klappen på den korte led.

C4p kuverter med tryk
Kuverter der passer til A4 ark hedder C4 kuverter. C4 kuverten er en såkaldt posekuvert. Dvs. at kuverten har klappen på den korte led, er det en posekuvert, så betegnes kuverten som en C4p kuvert.

B4 kuverter med tryk
Kuverter i A4 overstørrelse – de bruges ofte til at sende ekstra tykke emner i A4 størrelse – eller til at samle flere C4 breve og sende samlet til én adresse.
Alle kuverter leveres med dækstrimmel over limen

Er der en slip/dækstrimmel over limen øges holdbarheden af limen op til 3 gange. Bliver limen for gammel, mister den klæbeevnen og bliver gul og kedelig at se på.

Når oplaget er større end 500 stk. producere vi kuverterne i offset.

Kontakt os for pris og levering på morten@vendia.dk

Del denne side...

Lad os være kreative sammen!

Send en forespørgsel, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

    KONTAKT OS DIREKTE PÅ TELEFON:
    MORTEN 22 85 45 00
    RENÉ 93 39 45 00