Brevpapir

Brevpapir og fakturapapir
Det er de færreste virksomheder, der kan klare sig uden brevpapir, og de fleste har da også fornøjelsen af at sende fakturaer ud i ny og næ. Uanset om brevpapiret skal bruges til den daglige korrespondance eller udsendelse af regninger, kan du få trykt dit brevpapir her hos os. Vi kan sagtens trykke i mindre oplag, men der er helt sikkert penge at spare ved at bestille større partier hjem – hvis du alligevel skal bruge det. Stykprisen falder ganske enkelt proportionalt med antallet.

Papirkvalitet:
Vi benytter som standard 90g laseregnet papir, når vi trykker brevpapir. Men du kan naturligvis få trykt dit brevpapir 80g eller 100 gram eller på mange andre papirtyper. Måske er det vigtigt for dig, at dit papir signalerer miljø, eller måske skal det være tonet i farven eller med struktur.

Faktura med indbetalingskort i bunden
Er det et decideret gammeldags fakturapapir du søger, kan du mod et tillæg få perforering til FI kort i bunden af papiret. Og ønsker du huller i venstre side på dit fakturapapir er det også en mulighed.

Hvis du gerne vi drøfte din opgave kan du kontakte Morten Jakobsen på mail morten@vendia.dk eller 22854500 og få en uforpligtende pris retur.

Del denne side...

Lad os være kreative sammen!

Send en forespørgsel, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

    KONTAKT OS DIREKTE PÅ TELEFON:
    MORTEN 22 85 45 00
    RENÉ 93 39 45 00