Webdesign
En succesfuld hjemmeside skal ikke blot være up-to-date, når kunderne kigger forbi – den skal også være korrekt og overskueligt bygget op.

Vi producerer hjemmesider i WordPress CMS, som er en browser-baseret platform. Når vi har løst en kundes opgave, kan vi efter ønske, undervise og “uddanne” vore kunder til selv at klare vedligeholdet af siden. Vi sidder naturligvis klar på support’en, hvis der skulle opstå spørgsmål eller problemer.

Med dette fantastiske system, får du nemlig som kunde et usandsynligt nemt “program” til at vedligeholde din hjemmeside “on the fly”, forstået på den måde, at når du klikker “Gem” så er rettelserne foretaget på din hjemmeside. Systemet er også lavet således, at din hjemmeside er “responsiv”, hvilket vil sige, at din hjemmeside vil tilpasse sig hvilken som helst enhed, om det så er en smartphone, tablet eller pc/mac.

Søgemaskine-optimering
WordPress CMS er desuden optimeret til søgemaskinerne, så du nemt kan tilpasse de enkelte sider med de rette søgeord, nøgleord, beskrivelser og titler. På den måde har du det bedste udgangspunkt for en god placering på søgemaskinerne.

Plug-ins
I og med at WordPress-systemet er et “open source” program, er det muligt for 3.-parts udviklere at lave deres egne “plug-ins” til systemet. Dette bevirker, at hvis vore kunder har specielle ønsker, som systemet ikke er født med, så er som oftest muligt, at finde et plug-in der kan løse opgaven.

Vil du vide mere?
Så tøv ikke med at ringe til René, som er vores webmaster, på tlf. 93 39 45 00 eller mail: rene@vendia.dk

Del denne side...

Lad os være kreative sammen!

Send en forespørgsel, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

    KONTAKT OS DIREKTE PÅ TELEFON:
    MORTEN 22 85 45 00
    RENÉ 93 39 45 00