Roll-up banner systemer – lette at transportere og sætte op

Bannersystemet – roll-up – kan let fragtes med under armen og er derfor det oplagte udstillingssystem til salgspræsentationer, messer, møder og som en mere permanent løsning i butikken, mødelokalet, indgangspartiet i fx virksomheden eller hallen.

Alle roll-up systemerne har en mat sølvfarvet topskinne og en kassette i bunden, hvor selve banneret rulles i og opbevares når bannersystemet ikke er i brug. Banneret holdes oppe af en løftestang på bagsiden.

Roll-up systemet leveres i en smart opbevaringstaske, der gør det nemt at fragte det og have med på farten.

Printes på 200 gr Polyprop banner matt

BASIC Roll-up
er vores mellemklasse model, hvor banner ikke kan skiftes. Færdigt mål er 85 x 200 cm. Roll-up systemet leveres med tryk på den ene side af banneret.

DOUBLE Roll-up
er som BASIC – dog med tryk på begge sider og dermed meget velegnet hvis du har budskab, der skal kunne ses fra begge sider. Færdigt mål er 85 x 200 cm.

PREMIUM Roll-up
er som BASIC – dog med flottere finish. Færdigt mål er 85 x 200 cm. Roll-up systemet leveres med tryk på den ene side af banneret.

LUXUS Roll-up
er vores – ja – luxusmodel, hvor banneret kan skiftes ud. LUXUS Roll-up’erne fås i to bredder: 80 cm eller 100 cm.

Luxus roll-up systemet har en teleskopstang, hvilket betyder, at højden kan varieres, dog max 200 cm. Også på lux-modellen trykkes banneret på den ene side.

Hvis du efterspørger andre mål på roll-up banner systemer – eller ønsker print på andet medie, er du meget velkommen til at kontakte os. Hvis du gerne vil have vores hjælp til at fremstille print-fil eller udarbejde layoutet kontakter du Rene.
Har du et specifikt ønske, så send en forespørgsel til Morten eller René

Del denne side...

Lad os være kreative sammen!

Send en forespørgsel, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

    KONTAKT OS DIREKTE PÅ TELEFON:
    MORTEN 22 85 45 00
    RENÉ 93 39 45 00