Foldere i høj kvalitet..

En folder kan bruges til mange formål. Ofte vælges en folder i stedet for en flyer, fordi den falset fylder mindre og fordi den naturlige opdeling, der opstår når papiret foldes, kan udnyttes til at skabe overblik og lege lidt med kreativiteten.
Vi trykker hvert år rigtig mange foldere og har stor erfaring i valg at papirkvaliteter i forhold til produktet. Om du vælger, at sende os din færdige trykklare pdf fil, eller har behov for hjælp til at få opsat din folder af René – det er underordnet for os, vi trykker lige gerne begge dele. Foldere er en populær tryksag – ikke mindst fordi vi laver dem både hurtigt og i en god kvalitet.

Andre størrelser på folder
Vi kan lave alverdens former og formater til din folder, men dem vi laver flest af er 4-sidede foldere og 3-fløjede M65 foldere. Søger du formater uden for standardprogrammet, kan du altid Morten eller René – så hjælper vi og finder den rette løsning for dig

Andre papirtyper til foldere
En folder kan have mange budskaber. Uanset om du ønsker at få lavet en produktfolder, en pjece, en invitation, et program, en konkurrencefolder eller måske et menukort, kan du få din folder til at skille sig ud ved at få den trykt på specialpapir. Du kan læse mere om og har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Del denne side...

Lad os være kreative sammen!

Send en forespørgsel, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

    KONTAKT OS DIREKTE PÅ TELEFON:
    MORTEN 22 85 45 00
    RENÉ 93 39 45 00